About us

Cégünk 1999. óta foglalkozik fordítással, tolmácsolással, nyelvoktatással. A központunk Cegléden található, de teljes értékű, bejáratott irodával rendelkezünk Szolnokon is. A korszerű technika és -nyelvhasználat mellett nagy hangsúlyt helyezünk a tradicionális megbízhatóságra, titoktartásra, az ügyvitel során birtokunkba került üzleti- és személyes adatok szigorúan bizalmas kezelésére.

Az európai nyelveken kívül vállalunk héber, arab, japán és kínai fordítási-, tolmácsolási munkákat is, megrendelőink minden igényére meg tudjuk találni a megfelelő megoldást. Folyamatos fejlesztéseket, képzéseket végzünk annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeinek mindenkor maximálisan meg tudjunk felelni.

*   *   *

Fémmegmunkáló üzemünk 1988 óta áll Ügyfeleink rendelkezésére a húsipari gépi kések, valamint különféle berendezések, alkatrészek gyártásával és forgalmazásával. Termékskálánk a több mint száz féle kutterkésen kívül magába foglalja az egykezes és kétkezes bárdokat, tőkeasztalokat, ládakocsikat, füstölőkocsikat, munkaasztalokat, polcokat, mosogatókat, pácoló- és tárolóedényeket, sonka- és szalonnapréseket, a hozzájuk tartozó formákkal, szigetelt nyílászárókat, hűtőajtókat és még nagyon sok más eszközt, alkatrészt. Valamennyi nagykonyhai termékünk rozsdamentes acélból készül, megfelelve a szigorú állategészségügyi és higiénés előírásoknak.
    Kedves megrendelőink igényeit igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül, a legjobb minőségben teljesíteni. Ezen belül figyelembe vesszük az esetleges egyedi igényeket, kívánságokat is, hogy minél teljesebben tudjuk vevőink szükségleteit biztosítani.